2016-06-27 03:36:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Nem lesz ideje unatkozni!

Napi horoszkóp június 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A tárgyalásokon nagyon sikeres és hatékony lehet, és ha valamilyen vizsgára, vagy megmérettetésre kerül sor, akkor is kitűnően szerepel. Csak így tovább!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Készüljön fel arra, hogy már korán reggel bedobják önt a mély vízbe. Új kihívásokkal, feladatokkal szembesül. Tudomásul kell vennie azt is, hogy egyes dolgok már nem úgy működnek, ahogy régen.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma több alkalommal is szembe kell majd néznie az ön számára ugyancsak kellemetlen dolgokkal, akár a munkájával, akár a munkatársával kapcsolatban. A Mars helyzete még egy gyulladásos betegséget sem zár ki sajnos.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold ebédidőben már a Kos jegyébe lép, ez sajnos nem kedvez önnek. Igyekezzen megőrizni a nyugalmát akkor is, ha mindenki feszült és ideges ön körül. Este egy telefonhívás alaposan felzaklatja.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ha nem is várhatja el, hogy mindenki maradéktalanul lelkesedjen az ön ötleteiért, az azért jogos igény, hogy legalább a társa meghallgassa önt. Ha nem így tesz, akkor érthető az összeveszés, de azért ön se mélyítse el még jobban a konfliktust.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma szinte mindenben sikerrel járhat. Csak ne hagyja, hogy bárki is elbizonytalanítsa. Egy kisebb kellemetlenség is érheti a mai napon: vagy túl korán ér oda valahová, vagy elkésik, de az biztos, hogy bosszantó időzavarba kerülhet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Sajnos szembesülnie kell olyan emberek igazságtalan kritikáival, akikről ezt álmában sem gondolta volna. Ne magyarázkodjon, ne mentegesse magát, inkább hagyja szó nélkül a vádaskodást, most ez a legcélravezetőbb! Muszáj alaposan kipihennie magát este, ne menjen sehová.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Mások ma nem úgy bánnak önnel, mint ahogyan azt ön elvárná tőlük, inkább idegesíteni fogják önt. Ráadásul nagy a hajtás a munkahelyén, azt sem tudja hirtelen, mihez fogjon. Délután már lesz ideje elgondolkodni, internetezni, telefonálni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma nem lesz ideje unatkozni! Viszont nagyon sikeresen halad a feladataival, bármilyen, elsőre furcsának tűnő ötletét megvalósíthatja. Este hallgassa meg a barátainak a problémáit, vannak közöttük olyanok, amelyeken csak ön tud segíteni.

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Lelkesen indul munkába, de lehet, hogy túl nagy szeletet akar vágni a tortából, és így a végén csalódnia kell. Ha a legjobbat akarja kihozni ebből a napból, akkor mérsékelje egy kicsit magát! Néha a problémák maguktól is megoldódnak.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nehezen boldogul, úgy érzi, magára maradt az élete egy fontos hadszínterén. Kezdjen szövetségeseket keresni, menni fog a dolog! Este elégedetten térhet pihenőre az eredményeivel.

Halak: II. 19. - III. 20.
A nap elég zűrösen indul, ezért jó lenne, ha nem venne mindjárt egy hegynyi munkát a nyakába. Az anyagi javak kezelése sem látszik könnyűnek. A Merkúr az Ikrek jegyében áll, ma könnyen becsaphatja valaki.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: